Staňte se jeden den studentem NEWTON University

Chcete si vyzkoušet, jaké to je být studentem NEWTON University? Zažijte nevšední den, během kterého budete moci navštívit reálnou výuku na naší škole.

Jeden den studentem NC aneb Expedice NEWTON 2019 právě začíná!
V letním semestru vám nabízíme možnost zapojit se do Expedice NEWTON 2019 a stát se naším hostem, který zažije nevšední den a vyzkouší si, jak by mohl vypadat jeho typický studijní den v nedaleké vysokoškolské budoucnosti.
 
Co vás čeká?
V dohodnutý den vás v prostorách naší školy v Brně nebo v Praze přivítá některý z našich studentů, který se stane vaším průvodcem po celou dobu návštěvy. Tu zahájíte informační schůzkou ve studovně, poté se již vydáte na expedici v podobě jednoho z níže uvedených programů dle vašeho výběru. Volba jeho náročnosti záleží jen na vás. Můžete se zúčastnit výuky všech předmětů v daný den nebo si vybrat jen některé.

Členem Expedice NEWTON 2019 se mohou stát nejen zájemci o prezenční či kombinované studium, ale také příbuzní či přátelé uchazečů.

Máte zájem se stát naším studentem na jeden den?
Pokud ano, stačí poslat email na:

Do e‑mailu uveďte, kterou expedici jste si zvolili (OKO 1 – 3) a o jaký termín byste měli zájem. My vám přihlášku následně potvrdíme a zašleme konkrétní informace k samotné návštěvě. Do předmětu napište Expedice NEWTON 2019.

V případě zájmu je možné vystavit omluvenku pro vaši střední školu.

Konkrétní termíny a předměty najdete zde.

Těšíme se na vás!